Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Έκρηξη βόμβας στα Χανιά

Ολοσχερώς καταστράφηκε κομμωτήριο στο Καβρό Χανίων από έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού.

Ολοσχερώς καταστράφηκε ένα κομμωτήριο στον Καβρό Αποκορώνου Χανίων, όταν στις 4:10 τα ξημερώματα εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός,τον οποίο άγνωστος, ή άγνωστοι, είχαν τοποθετήσει στην κεντρική είσοδο του κομμωτηρίου.

Το κομμωτήριο είχε πρόσφατα ανακαινισθεί και, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του, καταστράφηκε ολοσχερώς, καθώς οι ζημιές φθάνουν στις 100 χιλιάδες ευρώ.

Από την έκρηξη, που ήταν ισχυρότατη, καταστράφηκαν τα πάντα.

Η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου δήλωσε πώς δεν είχε διαφορές με κανένα ενώ προανάκριση για το συμβάν ενεργεί το Α.Τ Κρυονερίδας.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ληστεία σε κατάστημα γουναρικών στη Θεσσαλονίκη

12:55 Ληστεία σε κατάστημα με γουναρικά και δερμάτινα σημειώθηκε στην περιοχή της Δελφών στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο ή τρία άτομα επιτέθηκαν στις δύο υπαλλήλους του καταστήματος τη στιγμή που το άνοιγαν, τις ακινητοποίησαν και τις έδεσαν.

Στη συνέχεια αφαίρεσαν εμπόρευμα από το κατάστημα και διέφυγαν.

Οι γυναίκες διακομίστηκαν σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

33χρονος αφαιρούσε μεταλλικές σχάρες από εθνικές οδούς

Επτά μεταλλικά καπάκια από φρεάτια πυλώνων ηλεκτροφωτισμού, καθώς και μία σχάρα όμβριων υδάτων, μετέφερε με το αυτοκίνητό του, ένας 33χρονος ημεδαπός. Έγινε, όμως, αντιληπτός από αστυνομικούς που περιπολούσαν κοντά στο εμπορικό κέντρο στην περιοχή της Πυλαίας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι τον συνέλαβαν.
Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα υλικά, καθώς κατά την έρευνα που έκαναν, προέκυψε ότι ήταν κλοπιμαία. Ο 33χρονος, εξάλλου, παραδέχθηκε ότι είχε αφαιρέσει τα παραπάνω μεταλλικά αντικείμενα από διάφορα σημεία της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη

Όλοι οι επιβάτες είναι ασφαλείς.

Τουριστικό λεωφορείο που κατευθύνονταν προς τη Θεσσαλονίκη, έπιασε φωτιά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, στην περιοχή της Καρδίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το λεωφορείο εκκενώθηκε εγκαίρως και όλοι οι επιβάτες είναι ασφαλείς.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ενοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Πάτρα


Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για λεία 10.000 ευρώ.

Περίπου στα 10.000 ευρώ ανέρχεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η λεία του άγνωστου δράστη που λήστεψε σήμερα το πρωί υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα μόλις ο άγνωστος δράστης μπήκε στο υποκατάστημα της τράπεζας, που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Σμύρνης και Ιεροθέου, κατευθύνθηκε προς τον ταμία.

Με την απειλή όπλου τον ανάγκασε να του δώσει τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο και στη συνέχεια βγήκε από το υποκατάστημα, όπου τον περίμενε συνεργός του και διέφυγαν με δίκυκλη μηχανή.

Αμέσως μετά την ληστεία η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή και στην Ασφάλεια Πατρών προσήχθη ένα άτομο, το οποίο και ανακρίνεται. Επίσης κατά την διάρκεια των ερευνών της Αστυνομίας, βρέθηκε στην περιοχή μία δεσμίδα χαρτονομισμάτων, που εκτιμάται ότι έπεσαν από τον δράστη της ληστείας.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εμπρηστική επίθεση σε κτίριο της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα μεσάνυχτα σε χώρο στάθμευσης του κτιρίου της ΔΕΗ που βρίσκεται στην οδό Παπαναστασίου στην Τούμπα.

Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια και πέταξαν μολότοφ στην πυλωτή του κτιρίου,με αποτέλεσμα να καταστραφούν τέσσερα υπηρεσιακά οχήματα ολοσχερώς και δύο μερικώς.

Στην περιοχή έσπευσαν έξι οχήματα της πυροσβεστικής με 20 άνδρες, οι οποίοι κατάφεραν μετά από μία ώρα να σβήσουν τη φωτιά.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ