Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε στο Θερμαϊκό Κόλπο

Το πτώμα μιας γυναίκας ηλικίας περίπου 35 ετών εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού.

Πτώμα γυναίκας, ηλικίας περίπου 35 ετών, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού Κόλπου, στη Θεσσαλονίκη, ενώ μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου παραμένουν άγνωστα.

Περαστικοί εντόπισαν το πτώμα της άτυχης γυναίκας να επιπλέει κοντά στην προβλήτα της Νέας Παραλίας, στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής, και ειδοποίησαν το λιμεναρχείο.

Μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δεν φέρει εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αιματηρή ληστεία σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στη Νέα Σμύρνη

Ένας υπάλληλος του πρακτορείου έχασε τη ζωή του από τα πυρά του ληστή.
Αιματηρή κατάληξη είχε η ληστεία που έγινε χθες το βράδυ σε πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 88 στη Νέα Σμύρνη, αφού ο ληστής πυροβόλησε με πιστόλι και τραυμάτισε σοβαρά έναν υπάλληλο.

Ο δράστης εισέβαλε στο πρακτορείο στις 9:10 το βράδυ και ζήτησε τις εισπράξεις, αλλά άγνωστο μέχρι στιγμής κάτω από ποιές συνθήκες, πυροβόλησε τον υπάλληλο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο χειρουργείο του Ερυθρού Σταυρού.

Ο ληστής άρπαξε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και διέφυγε. Από την αστυνομία διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ