Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Πυροβολισμοί έξω από το σταθμό του ALTER

Eννέα κάλυκες συνέλεξε η αστυνομία από την έρευνα της στην περιοχή.

Εννέα κάλυκες από πιστόλι σε τρία διαφορετικά σημεία, που απέχουν μεταξύ τους περίπου 500 μέτρα, συνέλεξε η αστυνομία μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από το τηλεοπτικό κανάλι Alter, στις 11:20 το πρωί στην οδό Αγίας Παρασκευής, στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε βρέθηκαν τρεις κάλυκες μπροστά στον αριθμό 54, τέσσερις μπροστά στον αριθμό 40 όπου βρίσκεται και το κτίριο του Alter και άλλοι δυο μπροστά στον αριθμό 34. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι πυροβολισμοί ερίφθησαν από διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο.

Η Ασφάλεια που διενεργεί ανακρίσεις εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο, οι πυροβολισμοί να ρίχτηκαν κατά τη διάρκεια επεισοδίου μεταξύ αντίπαλων ομάδων για προσωπικές διαφορές ή άλλο λόγο.

Αυτό εξετάζεται επειδή αφενός βρέθηκαν κάλυκες σε μεγάλη απόσταση από το Alter σε διαφορετικά σημεία, αλλά και λόγω του ότι σύμφωνα με μαρτυρίες το άσπρο ΙΧ ακολουθούσε ένα τζιπ με φιμέ τζάμια και δεν αποκλείεται να καταδίωκαν ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, η έρευνα συνεχίζεται προς όλες τις κατευθύνσεις μέχρι να φωτιστούν όλες οι παράμετροι της υπόθεσης.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επίθεση με μολότοφ σε αστυνομικούς τα ξημερώματα στην Κάνιγγος

Επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησαν στις 3:20 τα ξημερώματα, περίπου 50 κουκουλοφόροι εναντίον της αστυνομικής δύναμης που βρισκόταν στην πλατεία Κάνιγγος.

Οι δράστες εμφανίστηκαν ξαφνικά από την οδό Τζόρτζ, πέταξαν εναντίον των αστυνομικών τις μολότοφ και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ