Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Συλλήψεις νεαρών για συμπλοκή στην Αγία Παρασκευή

Συλλήψεις νεαρών για συμπλοκή στην Αγία Παρασκευή

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν από την Αστυνομία για την συμμετοχή τους σε άγρια συμπλοκή μεταξύ ακροδεξιών και αντιεξουσιαστών που έγινε τα ξημερώματα στην Αγία Παρασκευή. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, τέσσερα άτομα που ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο έγραψαν με σπρέι συνθήματα σε μαντρότοιχο στην οδό Διονυσίου Σολωμού αλλά δέχθηκαν την επίθεση από ομάδα δέκα ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου οι οποίοι τραυμάτισαν έναν 18χρονο που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο της συμπλοκής προσήγαγαν τους τρεις ομοϊδεάτες του 18χρονου ενώ λίγο αργότερα προσήχθησαν και άλλα δύο άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που αναγνωρίστηκαν από τον 18χρονο ως μέλη της ομάδας η οποία της επιτέθηκε. Τελικά κρατήθηκαν οι τέσσερις οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Αιμόφυρτος λαχειοπώλης θύμα ληστείας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου

Ένας λαχειοπώλης μεταφέρθηκε αιμόφυρτος μετά από επίθεση Αιμόφυρτος λαχειοπώλης θύμα ληστείας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου που δέχθηκε νωρίτερα από αγνώστους στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, οι οποίοι του πήραν όλες τις εισπράξεις του. Περισσότερες πληροφορίες για την επίθεση καθώς και για το ποσό που κατάφεραν να αρπάξουν από το θύμα τους οι δράστες δεν έχουν γίνει γνωστές. Ο άτυχος λαχειοπώλης μεταφέρθηκε για την παροχή πρώτων βοηθειών στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.
www.newsblog.gr

Εξάρθρωση συμμορίας αλλοδαπών που διέπραττε ένοπλες ληστείες

Συνδέεται με την επίθεση στο κατάστημα «Γερμανός» στο Βύρωνα.

Συμμορία αλλοδαπών που διέπραττε ένοπλες ληστείες και κλοπές εξαρθρώθηκε από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, σε συνεργασία με τα τμήματα ασφαλείας Αγίου Δημητρίου και Νέας Σμύρνης.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα τρεις Αλβανούς και έναν Γεωργιανό, οι οποίοι μαζί με έναν ακόμη Αλβανό που διαφεύγει τη σύλληψη και αναζητείται, είχαν διαπράξει τον τελευταίο μήνα δύο ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ στο Παγκράτι και στον Άγιο Δημήτριο, μια απόπειρα ληστείας στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Αγίου Δημητρίου, μια ληστεία σε διαμέρισμα στον Άλιμο, ενώ είχαν κλέψει και δύο αυτοκίνητα από τον Άλιμο και τη Βάρκιζα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, ο Αλβανός που διαφεύγει είναι ο συνεργός του 23χρονου στην ένοπλη ληστεία στο κατάστημα Γερμανός στο Βύρωνα όπου κατά τη διάρκεια συμπλοκής του με αστυνομικό σκοτώθηκε από σφαίρα η 32χρονη υπάλληλος.

Οι έρευνες της Ασφάλειας συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν η εγκληματική ομάδα εμπλέκεται και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτιά σε ναό στην Αλεξανδρούπολη

Σοβαρές ζημιές στον προθάλαμο και το εξωτερικό μέρος του ιστορικού ναού της Αγίας Αναστασίας Μάκρης Αλεξανδρούπολης, προκάλεσε φωτιά, που εκδηλώθηκε τις νυχτερινές ώρες.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε πιθανόν από τα αναμμένα κεριά στην είσοδο της εκκλησίας, όπως φαίνεται από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του ναού. Κάτοικος του χωριού, που αντιλήφθηκε τη φωτιά, χτύπησε αμέσως την καμπάνα του ναού, ενώ συνοριακοί φύλακες που είχαν υπηρεσία στην περιοχή, κάλεσαν αμέσως την πυροσβεστική υπηρεσία.

Στην προσπάθεια κατάσβεσης, εκτός από την Πυροσβεστική υπηρεσία, συνέδραμαν και κάτοικοι του οικισμού, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο χώρο.

Σημειώνεται ότι η εκκλησία της Αγίας Αναστασίας χρονολογείται από το 1100 και λειτουργεί αναστηλωμένη από το 1834, οπότε είχε καεί ολοσχερώς από πυρκαγιά.

Ο μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης, Άνθιμος, που μετέβη στο χώρο, χαρακτήρισε θαύμα τη μη επέκταση της φωτιάς στο εσωτερικό του ναού, ενώ τόνισε ότι θα γίνει ειδικός χώρος για τα κεριά, ώστε να μην κινδυνεύσει ξανά η ιστορική εκκλησία.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Έκαψε το Πρακτορείου ΠΡΟΠΟ του πρώην εργοδότη της, γιατί της χρωστούσε χρήματα!!!


Βρέθηκε ο εμπρηστής του Πρακτορείου Προπό στην περιοχή των Σεισμοπλήκτων στα Ιωάννινα. Πρόκειται για μια νεαρή 21 ετών, η οποία εργάζονταν στο συγκεκριμένο κατάστημα για αρκετούς μήνες. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι συγγενείς της, ο επιχειρηματίας της χρωστούσε δεδουλευμένα αρκετών μηνών!!!
Η νεαρή, κατά την προσπάθεια πυρπόλησης του πρακτορείου, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε από συγγενικά της πρόσωπα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Όπως δήλωσε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κ. Δημήτρης Γκουρογιάννης, η νεαρή φέρει εγκαύματα Β και Γ βαθμού σε ποσοστό 40% στο σώμα της.
http://epirusgate.blogspot.com/

Κατάληψη των γραφείων του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βόρειας Ελλάδας από μέλη του ΠΑΜΕ

Κατάληψη στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή μέλη του ΠΑΜΕ.
newsblog.gr

Ανασύρθηκε νάρκη απο την θάλασσα στην Αλεξανδρούπολη

Παλιά νάρκη, διαμέτρου περίπου 50 εκατοστών, ανέσυρε το ειδικό μηχάνημα, που εκτελεί τις εργασίες εκβάθυνσης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Αμέσως, ειδοποιήθηκαν... άντρες του λιμενικού σώματος, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο, ενώ η φορτηγίδα με τα βυθοκορήματα και τη νάρκη οδηγήθηκαν στην προβλήτα του λιμανιού.

Όπως έγινε γνωστό, η νάρκη βρίσκεται στον πυθμένα του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης από το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, καθώς ήρθε στην επιφάνεια από αρκετά μεγάλο βάθος. Για το λόγο αυτό, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μεταβούν στην Αλεξανδρούπολη βατραχάνθρωποι του πολεμικού ναυτικού, που θα ερευνήσουν την περιοχή του λιμανιού για ύπαρξη τυχόν παρόμοιων ευρημάτων, αλλά και πυροτεχνουργοί που θα εξετάσουν την νάρκη.
troktiko.blogspot.com

Σε διαθεσιμότητα για τη διαρροή

Με απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ αντιστράτηγου Βασίλη Τσιατούρα, κινήθηκε η διαδικασία για να τεθεί σε διαθεσιμότητα αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ο οποίος φέρεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας που διεξάγεται, ότι έχει ευθύνη για τη διαρροή της απόρρητης λίστας με ονόματα και εγκαταστάσεις που αποτελούν στόχο τρομοκρατών, στην εφημερίδα "Το Βήμα".

Πρόκειται για αστυνόμο, ο οποίος υπηρετεί σε τμήμα της Αντιτρομοκρατικής, σε βάρος του οποίου, όταν ολοκληρωθεί η έρευνα, αναμένεται ότι θα ασκηθεί και ποινική δίωξη και θα παραπεμφθεί στα πειθαρχικά συμβούλια της ΕΛΑΣ.

Με την ίδια διαταγή του αρχηγού, λόγω της εξέλιξης στην υπόθεση, αποφασίστηκε η άρση της διάθεσης στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ των τεσσάρων προϊσταμένων των τμημάτων της Αντιτρομοκρατικής.
skai.gr

Σκότωσε αστεγο για να πουλήσει το αυτοκίνητό του

Σκότωσε και στη συνέχεια έκαψε το θύμα του για να εξαφανίσει τα ίχνη του και πήρε το αυτοκίνητό του για να το πουλήσει! Το ανατριχιαστικό θρίλερ έχει «πρωταγωνιστές» αστέγους. Η φρίκη άρχισε να αποκαλύπτεται πριν από μία εβδομάδα, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στην -υποθετικά- ακατοίκητη μονοκατοικία που βρίσκεται κοντά στην πλατεία Αλεξάνδρας, στην Καστέλα. Μετά την κατάσβεση οι πυροσβέστες ανακάλυψαν το απανθρακωμένο πτώμα ενός μεσήλικα άνδρα, χωρίς να μπορούν να προσδιοριστούν τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Ενώ αρχικά ο θάνατος του αστέγου αποδόθηκε στη φωτιά, ο ιατροδικαστής που δύο ημέρες μετά έκανε τη νεκροτομή διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε ισχυρό κάταγμα στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί έκαναν εκ νέου αυτοψία, για να διαπιστωθεί αν το θανατηφόρο τραύμα θα μπορούσε να έχει προκληθεί από πτώση τμήματος του τοίχου ή του ταβανιού και μόλις προέκυψε ότι δεν υπήρχε καμία τέτοια πιθανότητα, καταχώρησαν το θάνατο του αστέγου στους φακέλους με τις ανεξιχνίαστες δολοφονίες. Από πληροφορίες που συνέλεξαν, ενημερώθηκαν ότι το θύμα είχε αυτοκίνητο, το οποίο όμως δεν βρέθηκε πουθενά.

Δύο ημέρες μετά στην περιοχή της Ομόνοιας συνελήφθησαν δύο νεαροί να οδηγούν το συγκεκριμένο Ι.Χ. και να αναζητούν αγοραστή. Οι δύο άνδρες, που δήλωσαν άστεγοι, πιάστηκαν επειδή βρέθηκαν με πλαστά πιστοποιητικά της ταυτότητάς τους, καθώς δεν είχε ακόμη καταχωριστεί στο ηλεκτρονικό σύστημα Police On Line το δελτίο αναζήτησης του «εξαφανισμένου» αυτοκινήτου.

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όμως αφέθηκαν ελεύθεροι. Εξω από τα δικαστήρια ο ένας ζήτησε από τον φίλο του να πάνε στο ακατοίκητο της πλατείας Αλεξάνδρας (όπου είχε δολοφονηθεί ο άστεγος) για να ξεκουραστούν. Τότε τον άκουσε να του απαντάει με κυνισμό ότι δεν μπορούσαν να πάνε εκεί, γιατί σκότωσε και έκαψε τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που οδηγούσε και τον προειδοποίησε ότι αν «βγάλει τσιμουδιά», θα του έκανε ακριβώς τα ίδια. Πανικόβλητος ο νεαρός, όταν κατάφερε να ξεφύγει από την «επίβλεψη» του δράστη, έτρεξε στο τμήμα της Ομόνοιας και είπε τα πάντα για το έγκλημα. Παρ’ ότι ξεκίνησαν αμέσως οι αναζητήσεις, με βασικά σημεία έρευνας τους χώρους όπου ο νεαρός υπέδειξε ότι σύχναζε σχεδόν καθημερινά ο δράστης, δεν εντοπίστηκε πουθενά.
espresso

Ληστεία σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης

Ληστεία σημειώθηκε νωρίτερα στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Ληστεία σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης στην οδό Αγνώστου Στρατιώτη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τρεις δράστες εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Τράπεζας κρατώντας όπλα και μία βαριοπούλα. Ζήτησαν και πήραν τα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία και στη συνέχεια εξαφανίσθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, παρά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών.
newsblog.gr

Δύο ληστείες σε internet καφέ στη Θεσσαλονίκη

Ακόμα μία ιδιόμορφη “μόδα” της εποχής μας είναι οι ληστείες σε internet listeia5 Δύο ληστείες σε internet καφέ στη Θεσσαλονίκηκαφέ, μαζί με τις “αποξηλώσεις” των ΑΤΜ’s. Χθες στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Τούμπας, στην οδό Λαμπράκη, άγνωστοι με απειλή όπλου εισέβαλαν σε internet καφέ και αφαίρεσαν το ποσό των 2.500 ευρώ, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ιδιοκήτης του, Λίγο αργότερα, άγνωστοι και πάλι με την απειλή όπλου, εισέβαλαν σε ανάλογο κατάστημα στην περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Η λεία τους αυτή τη φορά ήταν 150 ευρώ.
www.newsblog.gr

Έγκυος νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα στην Κρήτη

Μια κοπέλα έγκυος νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου με μηνιγγίτιδα σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι θα κερδίσει την μάχη αφού ήδη πάει καλύτερα...
troktiko.blogspot.com

Σύλληψη για μικροποσότητα κανναβης στο λιμάνι του Βόλο

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στον λιμένα του Βόλου, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας 36χρονος διότι μετά από έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους 3,50 γραμμαρίων.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Συλλήψεις λαθρομεταναστών στην Πάτρα

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο λιμάνι της Πάτρας από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, κρυμμένοι εντός του χώρου του φορτίου φορτηγού οχήματος, τρεις (3) αλλοδαποί άνδρες στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας.

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, εντός του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί άνδρες στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας.

Σύλληψη αλλοδαπών και διακινητή τους στη Μυτιλήνη

Εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από προσωπικό πλωτού περιπολικού του Λιμενικού Σώματος, στη θαλάσσια περιοχή 2 ν.μ. από Τσόνια Λέσβου, φουσκωτό μηχανοκίνητο σκάφος, στο οποίο επέβαιναν είκοσι έξι (26) αλλοδαποί άνδρες στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων καθώς και ο 28χρονος διακινητής τους.
Οι συλληφθέντες, κατά δήλωσή τους, είχαν ξεκινήσει από τα απέναντι τουρκικά παράλια, με το προαναφερθέν σκάφος, το οποίο κατασχέθηκε.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης.

Καταγγελία για ξυλοδαρμό εκπαιδευτικού από εξωσχολικούς

Στο Τμήμα Ασφαλείας Χανίων κατέφυγε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Νίκος Βεστάκης, μετά τις καταγγελίες, που δέχτηκε για ύποπτες κινήσεις εξωσχολικών σε γυμνάσια και λύκεια του νομού. Την Τετάρτη μάλιστα, υπήρξε καταγγελία πως εκπαιδευτικός στο Λύκειο Ακρωτηρίου στα Κουνουπιδιανά, δέχθηκε επίθεση από άτομα εκτός σχολικής κοινότητας.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφορμή για το περιστατικό στάθηκε η άρνηση του καθηγητή να τους επιτρέψει να μπουν στην αυλή του Λυκείου. Τότε εκείνοι εξαγριώθηκαν και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν. Όπως δήλωσε σήμερα ο κ. Βεστάκης «τα άτομα αυτά είχαν συμπλακεί με κάποιον καθηγητή, ο οποίος δεν τους άφηνε να μπουν στο σχολείο. Πολύ πιθανόν, να εμπορεύονταν ναρκωτικά. Αυτό δεν το γνωρίζουμε. Στη συνέχεια, ενημερώσαμε την ασφάλεια, δώσαμε όλα τα στοιχεία, δεν μπορέσαμε να τους κρατήσουμε και είπαμε, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας, να δούμε το θέμα».

Οι ίδιοι εξωσχολικοί, που προκάλεσαν το επεισόδιο με τον καθηγητή, βρέθηκαν στο Γενικό Λύκειο Ακρωτηρίου και την επόμενη μέρα, όπου, όμως, βρισκόταν και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

«Τους πλησιάσαμε, τους ανεβάσαμε στο γραφείο του διευθυντή, μιλήσαμε μαζί τους και τους είπαμε ότι για κανένα λόγο δεν πρέπει να βρίσκονται μέσα στο σχολείο. Απάντησαν ότι θα φύγουν άμεσα, όπως και έγινε», είπε ο κ. Βεστάκης.

Γονείς και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας καταγγέλλουν ότι το φαινόμενο είναι σύνηθες και ζητούν τη λήψη μέτρων για την ασφάλεια των μαθητών από εξωγενείς κινδύνους.

Από την πλευρά της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης γίνονται προσπάθειες για την ενημέρωση των μαθητών, μέσω των προγραμμάτων συμβουλευτικής για εφήβους.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θανάσιμος τραυματισμός αγρότη από το τρακτέρ του

Ένας 52χρονος αγρότης έχασε την ζωή του στο Γραμματικό Καρδίτσας, όταν παρασύρθηκε από το τρακτέρ του.

Ο αγρότης έθεσε σε λειτουργία το τρακτέρ και στη συνέχεια κατέβηκε από αυτό. Ωστόσο, το τρακτέρ άρχισε να κινείται, τραυματίζοντας θανάσιμα τον άτυχο 52χρονο.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υπό κατάληψη το κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ

Νεαροί από το χώρο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς κατέλαβαν το χώρο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίθεση της Κούνεβα.

Το κτίριο διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) κατέλαβαν νεαρά άτομα, που πρόσκεινται στο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υπόθεση Κούνεβα και για την ανάθεση της καθαριότητας των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων σε ιδιώτες εργολάβους.

Οι νεαροί εισέβαλαν νωρίς το πρωί στο πολυώροφο κτίριο και ανήρτησαν από τα παράθυρα πανό, ενώ μέχρι στιγμής δεν έκαναν γνωστό πότε θα τερματίσουν την κατάληψη.

Στη διάρκεια της εισβολής δεν σημειώθηκαν επεισόδια, ενώ από το πρωί δεν λειτουργούν οι πρυτανικές και οι διοικητικές υπηρεσίες, που βρίσκονται εγκατεστημένες στο κτίριο. Αντίθετα, χωρίς προβλήματα λειτουργούν όλες οι σχολές και οι υπόλοιπες υπηρεσίες του πανεπιστημίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για εμπορία ηρωίνης

Στο Χαϊδάρι Αττικής αστυνομικοί του τμήματος Κιάτου συνέλαβαν μετά από συντονισμένες ενέργειες δύο Αλβανούς πολίτες να κατέχουν και να μεταφέρουν με σκοπό την εμπορία ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 108 γραμμαρίων.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κορίνθου, η ηρωίνη κατασχέθηκε και προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Κιάτου.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Νεκρός βρέθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε τα ξημερώματα, στο λιμάνι της πόλης.

Νεκρός ανασύρθηκε στις 02:10 τα ξημερώματα οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, όταν το όχημα του, έπεσε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Ομάδα βατραχανθρώπων της ΕΜΑΚ απεγκλώβισε τον άτυχο 50χρονο άντρα, ενώ οι συνθήκες του τραγικού περιστατικού, διερευνούνται.

Το αυτοκίνητο ανέσυρε από τη θάλασσα γερανός, που έφτασε στο σημείο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ