Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Έκαψε το Πρακτορείου ΠΡΟΠΟ του πρώην εργοδότη της, γιατί της χρωστούσε χρήματα!!!


Βρέθηκε ο εμπρηστής του Πρακτορείου Προπό στην περιοχή των Σεισμοπλήκτων στα Ιωάννινα. Πρόκειται για μια νεαρή 21 ετών, η οποία εργάζονταν στο συγκεκριμένο κατάστημα για αρκετούς μήνες. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι συγγενείς της, ο επιχειρηματίας της χρωστούσε δεδουλευμένα αρκετών μηνών!!!
Η νεαρή, κατά την προσπάθεια πυρπόλησης του πρακτορείου, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε από συγγενικά της πρόσωπα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Όπως δήλωσε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κ. Δημήτρης Γκουρογιάννης, η νεαρή φέρει εγκαύματα Β και Γ βαθμού σε ποσοστό 40% στο σώμα της.
http://epirusgate.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. -----> Δ Ι Ο Ρ Θ Ω Σ Η !!!
    Προκειται για μια νεαρη 24 ετων, στην οποια δεν χρωστουσαν καθολου χρηματα. Πραγματι τραυματιστηκε σοβαρα κατα τη διαρκεια του εμπρησμου και νοσηλευεται στην εντατικη μοναδα. Στο νοσοκομειο τη μετεφερε ταξι, το οποιο ειχε καλεσει η ιδια η ο συνεργος της,που ηταν κρυμμενοι στο σπιτι του. Οι συγγενεις της ειδοποιηθηκαν αργοτερα απο τον επιχειρηματια του καταστρεμμενου καταστηματος. Ο συνεργος της παρουσιαστηκε την επομενη μερα και νοσηλευεται στο Γενικο Νοσοκομειο "Χατζηκωστα" με εγκαυματα στο σωμα.

    Αν θελετε να ενημερωνετε τον κοσμο τουλαχιστον κανετε το σωστα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή