Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Οκτώ συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο στα Περβολάκια Κισάμου στην Κρήτη

Στην σύλληψη οκτώ ατόμων εκ των οποίων τα δύο εξακολουθούν να κρατούνται για να παραπεμφθούν στον εισαγγελέα, προχώρησε η αστυνομία στα Χανιά, μετά το χθεσινό αιματηρό περιστατικό στα Περβολάκια Κισάμου που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του 25χρονος κάτοικος της περιοχής, από πυρά πυροβόλου όπλου.

Σήμερα ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων Αριστείδης Καζάλης αναφέρθηκε στο αιματηρό περιστατικό στο οποίο εμπλέκονται τα μέλη δύο οικογενειών και το οποίο απέδωσε σε παλαιότερες διαφορές που είχαν οι δυο οικογένειες.

Όπως είπε, «χθες το απόγευμα, στη θέση κορυφή του δημοτικού διαμερίσματος Περβολάκια του δήμου Μηθύμνης Κισάμου, ύστερα από φιλονικία μεταξύ μελών δύο οικογενειών της περιοχής, με αφορμή ασήμαντες διαφορές και βαθύτερα αίτια που βρίσκονται σε μακρόχρονες οικογενειακές διαφορές, που είχαν ως αποτέλεσμα άδικη απώλεια ζωής και από τις δύο πλευρές, ενήλικος άνδρας τραυμάτισε με πέτρα στο κεφάλι, ενήλικη γυναίκα της άλλης οικογένειας».

Όπως ανέφερε ο κύριος Καζάλης, «ακολούθησε, ένοπλη συμπλοκή καθώς στο σημείο έφθασαν μέλη και των δύο οικογενειών, που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 25 χρόνου από βολίδα πυροβόλου όπλου, και τον ελαφρύ τραυματισμό από σκάγια κυνηγετικού όπλου δύο ακόμα νεαρών ανδρών.»

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Χανίων, «ακολούθησε η μεταφορά όλων των τραυματιών στο Κέντρο Υγείας Κισάμου. Εκεί, υπήρξε και άλλη συμπλοκή μεταξύ μελών των δύο οικογενειών κατά την οποία δράστες που ανήκουν στην οικογένεια των ελαφρά τραυματισθέντων, τραυμάτισαν σοβαρά με μαχαίρι την μητέρα του θύματος που αρχικά είχε τραυματιστεί με πέτρα στο κεφάλι, και ένα ακόμα άτομο της οικογένειας της.»

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που πήραν αυξημένα μέτρα ώστε να αποτραπούν νέα επεισόδια και υπό το φόβο της αντεκδίκησης. Η αστυνομία συνέλαβε 8 από τα μέλη των δύο οικογενειών δύο από τα οποία κρατούνται και ανακρίνονται.

Αναζητούνται δύο ακόμα άτομα και από τις δύο οικογένειες, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται. Από τους δύο τραυματίες πιο σοβαρά είναι η ενήλικη γυναίκα που το βράδυ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου