Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Τέλος στη δράση 48χρονου ημεδαπού εμπόρου ναρκωτικών, έβαλαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες της 01-04-2009, στην περιοχή της Επανομής, ύστερα από επισταμένη έρευνα και αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση.

Στην κατοχή, αλλά και στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 51,4 γραμ. κάνναβης τύπου «SKUNK», 2,5 γραμ. κάνναβης, τύπου «isolator», 38 γραμ. επεξεργασμένης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 3 σπρέι με δακρυγόνο αέριο, 5 κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του και το χρηματικό ποσό των 3.630 ευρώ, προερχόμενο από την εμπορία ψυχοτρόπων ουσιών.

Επίσης, έπειτα από μεθοδική συλλογή-αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, την 02-04-2009 και ώρα 14.30, στην περιοχή της Πυλαίας, συνελήφθη ημεδαπός, έμπορος ναρκωτικών, ηλικίας 40 ετών.

Από τη διενεργηθείσα αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς στην κατοχή του, στην οικία και σε χώρο εργασίας του, κατείχε και απέκρυπτε, αντίστοιχα, 7.560 γραμ. κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το ποσό των 300 ευρώ, προερχόμενο από παράνομη συναλλαγή.

Σημειώνεται ότι, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμεί δικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 22 ετών, 11 μηνών και Χ.Π 135.150 ευρώ, για παράβαση Ν. περί Αλλοδαπών.
lefteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου