Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

'Εκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στη Βούλα


Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 9 το πρωί στη συμβολή των οδών Βαλαωρίτου και Καβάφη στη Βούλα, όταν εξερράγη παγιδευμένο αυτοκίνητο. Σοβαρά τραυματισμένος ο ιδιοκτήτης του οχήματος.


Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα κίνητρα της απόπειρας δολοφονίας με παγιδευμένο αυτοκίνητο, που έγινε το πρωί σε βάρος του εισαγωγέα ενδυμάτων, Αθανάσιου Μιλιτσόπουλου, 62 ετών, έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

Ωστόσο, η Ασφάλεια Αττικής που διερευνά την υπόθεση προσανατολίζεται κυρίως σε διαφορές που πιθανόν να έχει ο επιχειρηματίας λόγω των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων, χωρίς να έχει αποκλειστεί οποιαδήποτε άλλη εκδοχή.

Η έκρηξη σημειώθηκε όταν ο Μιλιτσόπουλος κάθισε στη θέση του οδηγού και γύρισε το κλειδί στη μίζα. Αμέσως ακούστηκε ο εκκωφαντικός θόρυβος και τινάχθηκε το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου στον αέρα ενώ θραύσματα πετάχτηκαν μέχρι και το κτίριο του 4ου Δημοτικού Σχολείου που είναι απέναντι, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς γιατί τα παιδιά ήταν στις αίθουσες. Ταυτόχρονα το πολυτελές τζιπ του 62χρονου επιχειρηματία τυλίχθηκε στις φλόγες.

Περίοικοι και πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο έβγαλαν τον τραυματία ο οποίος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και πριν από λίγη ώρα βρισκόταν στο χειρουργείο.

Σημειώνεται ότι το 2004 είχε τοποθετηθεί και πάλι βόμβα έξω από το σπίτι του Αθανάσιου Μιλιτσόπουλου, χωρίς όμως τότε να τραυματιστεί κανείς.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου