Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Μετέτρεψε το σπίτι του σε «πρακτορείο» παράνομων στοιχημάτων

Σε «πρακτορείο» παράνομων στοιχημάτων κατηγορείται ότι μετέτρεψε το διαμέρισμά του, στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης, 47χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Παιγνίων της Διεύθυνσης Ασφάλειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, από τα πρώτα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν προκύπτει ότι το σύνολο των συναλλαγών από τον παράνομο τζόγο, που διεξήγαγε ο συλληφθείς για το έτος 2009, ανέρχεται σε ποσό περίπου 580.000 ευρώ.

Στην ασφάλεια κρατούνται επίσης και δύο άλλα άτομα, ηλικιών 36 και 34 ετών με την κατηγορία ότι διευκόλυναν τον 47χρονο στην παράνομη δραστηριότητα, που είχε αναπτύξει.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για οργάνωση και διεξαγωγή παράνομων στοιχημάτων σχετικών με την έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων, ενώ τα στοιχήματα πελατών μεταφέρονταν μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή σε εταιρίες στοιχημάτων του εξωτερικού, που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο.

Στο διαμέρισμά του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν δελτία στοιχήματος (ποδοσφαιρικοί αγώνες, ποσοστά συμμετοχής, κέρδη, κωδικοί κ.α.) και χρηματικό ποσό περίπου 2.000 ευρώ.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου