Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Να βοηθήσουμε όλοι σε αυτή την εξαφάνιση. Και ο κόσμος




Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για την ανεύρεση του Γιώργου Κήπου μετά την παρέλευση 2 εβδομάδων από την ημερομηνία της εξαφάνισης του. Στην διάρκεια των 2 τελευταίων εβδομάδων έχουν κινητοποιηθεί Αστυνομία (αν και δυσκίνητη), Πυροσβεστική (ακόμα πιο δυσκίνητη), Λιμενικό, Δημοτική Αστυνομία, Ραδιόφωνα, Ραδιοταξί, Ιδιώτες Δύτες, Σκάφη ψαράδων, αλλά και η Διασωστική Ομάδα Καβάλας (είναι ευτύχημα για την πόλη η δραστηριοποίηση της στην περιοχή), Τηλεοπτικές Εκπομπές, Blogs.

Έχουμε ερευνήσει σπιθαμή προς σπιθαμή όλη την περιοχή, αποτέλεσμα μηδέν. Θέμα που πρέπει να απασχολήσει το ΚΡΑΤΟΣ, κάποια στιγμή, είναι ο συντονισμός όλων των φορέων στις έρευνες. Δεν επιτρέπεται, ο αδελφός του εξαφανισθέντα, να... κινείται προσωπικά για να ενημερώσει όλους αυτούς τους φορείς ξεχωριστά!!!.
Πρέπει αυτόματα, να ενημερώνονται οι πάντες, με μια απλή αναφορά του πολίτη σε οποιαδήποτε υπηρεσία. Δεν επιτρέπεται, μέσα στην αγωνία, την κούραση και τα ξενύχτια του ο κάθε πολίτης να σκέφτεται και το ποιους θα πρέπει να ενημερώνει. Έλεος. Τα γράφω αυτά, διότι έτσι έγιναν δυστυχώς. Το ανησυχητικό, για να επιστρέψω στα σημαντικά, είναι ότι δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά για θέαση του οπουδήποτε, από οποιονδήποτε. Σας παραθέτω την αναγγελία της εξαφάνισης. Παρακαλούνται όσοι ξέρουν κάτι να επικοινωνήσουν με τον αδελφό του εξαφανισθέντος, στο τηλέφωνο που σας παραθέτω.

Εξαφανίστηκε την Τετάρτη 4/3/2009 και ώρα 18.00 από την Κηπούπολη Καβάλας ο Γιώργος Κήπος.
Η ηλικία του είναι 43 χρονών, το ύψος του περίπου στο 1.80.
Την ημερομηνία της εξαφάνισης ο Γιώργος φορούσε ΒΥΣΙΝΙ ΠΙΤΖΑΜΕΣ, ΜΠΕΖ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ.
Η φωτογραφία που σας επισυνάπτω είναι πρόσφατη. Αυτή την στιγμή όμως ο Γιώργος έχει και μουστάκι.
Σε περίπτωση οποιασδήποτε πληροφορίας, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον αδελφό του Κήπο Βασίλη, στο τηλέφωνο
6942-212.005.
http://taxalia.blogspot.com/2009/03/blog-post_4767.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου