Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και στην Πάτρα– Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί, στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας 48χρονος αλλοδαπός οδηγός οχήματος τύπου CAMPER και η 50χρονη αλλοδαπή συνοδηγός του, διότι μετέφεραν επιμελώς κρυμμένους εντός του χώρου ενδιαίτησης του οχήματός τους, πέντε (05) αλλοδαπούς, στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας.

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, κατά την επιβίβασή του σε Ε/Γ- Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 27χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και συγκεκριμένα σε ταξιδιωτικό σάκο που βρισκόταν στην καμπίνα του ελκυστήρα, δύο (02) συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης των 3,6 γραμ. και 6,9 γραμ. αντίστοιχα, καθώς και δύο (02) χαρτάκια μήκους 1 cm x 1 cm έκαστο, εμποτισμένα με τη ναρκωτική ουσία L.S.D.

Επίσης, εντοπίστηκαν και παραδόθηκαν στη Λιμενική Αρχή Πάτρας, βραδινές ώρες χθες, από μέλη πληρώματος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, το οποίο βρισκόταν στον λιμένα της Πάτρας, δύο (02) αλλοδαποί, κρυμμένοι στην τσιμινιέρα του πλοίου, στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομή έξοδο τους από τη χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου