Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Οπλα, σφαίρες αλλά και χασίς στο Θριάσιο!

Χώρους που θεωρούνται υπεράνω πάσης υποψίας επιλέγουν τα μέλη της αλβανικής μαφίας που δραστηριοποιούνται στο λαθρεμπόριο όπλων και ναρκωτικών, προκειμένου να πραγματοποιούν ανενόχλητοι τις παράνομες συναλλαγές τους.

Προς αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζεται πλέον η αστυνομία, μετά τη σύλληψη στο πάρκινγκ του Θριάσιου Νοσοκομείου δύο ατόμων, υπηκόων της γειτονικής χώρας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σακούλες με 20 κιλά χασίς, καθώς και 9 πιστόλια των 6,35 mm, οι γεμιστήρες των οποίων ήταν γεμάτοι με σφαίρες!

Μάλιστα, το ένα από τα εννέα όπλα βρέθηκε κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, το οποίο προφανώς είχε τοποθετήσει για να το χρησιμοποιήσει είτε στην περίπτωση εμφάνισης αστυνομικού είτε για να αμυνθεί, αν κάτι πήγαινε στραβά κατά τη διάρκεια παράνομης συναλλαγής.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασπροπύργου ωστόσο που τους συνέλαβαν δεν τους άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης, καθώς κινήθηκαν αστραπιαία, κατάφεραν να τους αιφνιδιάσουν και τους συνέλαβαν προτού προλάβουν να αντισταθούν.

Η παρουσία των δύο επιβατών στο αυτοκίνητο και η χρονικά παρατεταμένη παραμονή τους στο πάρκινγκ του νοσοκομείου κίνησε τις υποψίες κάποιου από το προσωπικό, που τηλεφώνησε και ενημέρωσε τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος για τις ανησυχίες του, οι οποίες αποδείχτηκαν σωστές.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι δύο άνδρες παρέμεναν στο αυτοκίνητο με τα όπλα και τα ναρκωτικά αναμένοντας σε προκαθορισμένο ραντεβού τον υποψήφιο αγοραστή τους. Ετσι, η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτότητα του ατόμου στο οποίο θα τα παρέδιδαν, όπως επίσης και για την εξάρθρωση στο σύνολό του του δικτύου που κάνει τις παράνομες εισαγωγές.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΡΑΣ espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου